Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ


Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ σας προσκαλεί σε μια πολύ ζεστή Γιορτινή Εκδήλωση την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 8 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.
Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάζονται Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο από τους μεγάλους μαθητές του Τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από Τμήματα Μπαλέτου και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας από την Χορωδία του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε μαζί τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ




Εντυπωσίασαν στην Δράμα οι μικρές χορεύτριες του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου παρουσιάζοντας το έργο "Το μαγαζάκι της Βερονίκης". Το χορευτικό αυτό έργο παρουσιάσθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου σε Gala χορού που έγινε για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασίες η "ΦΛΟΓΑ".
Τις μαθήτριες συνόδευαν γονείς, οι δασκάλες τους κα Κατερίνα Τσιάρα που έγραψε το έργο και η κα Πέγκυ Παπαντωνίου
που συμμετείχε στην επιμέλεια του έργου καθώς και η εκπρόσωπος της Δ/νσης της Σύνθεσης κα Βασιλεία Φωτιάδου.
Για άλλη μια φορά το
Κέντρο Τέχνης Σύνθεση μας εκπροσώπησε επάξια εκτός συνόρων Χαλκιδικής.
Πολλά Συγχαρητήρια!!!!!




ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ…….

Το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση το έχουν καλέσει φέτος εν όψει των γιορτών για να συνδράμει με την παρουσία του στα γιορτινά προγράμματα τους η Δράμα στην «Ονειρούπολη» και το Στράτωνι στην «Παραμυθοχώρα». Επίσης στην Θεσ/νίκη καλέστηκε να συμμετάσχει στο έργο «Καρυοθραύστης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Αθήναιο υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Θες/νικης με επαγγελματική ομάδα που την ετοιμάζει ο Ρώσος χορευτής και δάσκαλος Γιούρι Τσφέτκωφ.

Βέβαια αξίζει να αναφερθεί και η έντονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ν. Μουδανιών από το 1992 καθώς και μια πληθώρα εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και Διαγωνισμούς με πάρα πολλές διακρίσεις.

Είναι «απορίας άξιον» λοιπόν πως παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού “κατά τα άλλα” Οργανισμού του Δήμου Μουδανιών “παρέλειψαν” να εντάξουν στις γιορτινές εκδηλώσεις τους το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση παρόλο που πάνω από 250 παιδιά του Δήμου μας παρακολουθούν μαθήματα στο Κέντρο Τέχνης Σύνθεση και αναρωτιέμαι με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή αυτών που συμμετέχουν.

Τελικά η στάση αυτή του Δήμου μας, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως….. υπάρχει λόγος γι αυτήν την “παράλειψη” ;;;