Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗΣ"


Μια πολύ εντυπωσιακή Συναυλία παρουσιάσθηκε από τους καθηγητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" την Κυριακή 14 του μήνα στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών

Ένα μουσικό ταξίδι από την προκλασική περίοδο μέχρι σήμερα περνώντας από τον κλασικισμό στον ρομαντισμό και από εκεί σε σύγχρονους συνθέτες.

Ήταν μια περιπλάνηση στο χώρο της κλασικής μουσικής , της jazz, της rock, της latin και φυσικά της ελληνικής μουσικής.

Μια πολυχρωμία ήχων και στυλ που ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε αυτό το μουσικό ταξίδι και χειροκροτούσε ασταμάτητα σε κάθε του σταθμό.

Εντυπωσιακή ήταν και παρουσία της Χορωδίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" που στόλισε με τις παιδικές φωνές της αυτήν την περιπλάνηση!!
Συμμετείχαν: Γεωργία Δαμούζη και Ζιζή Νασκιντασβίλη (Πιάνο), Λουκία Στεφανίδου (βιολί), Ανθή Γουδίνη (Ακορντεόν), Γιώργος Σαμαράς (Κλαρινέτο-Σαξόφωνο) Ζαφείρης Φωτιάδης και Δημήτρης Κατσάνης (Κλασική-Ηλεκτροκλασική Κιθάρα), Χρήστος Λυριτζής (Πιάνο-Τραγούδι), Στέφανος Λιάσιος (Ακουστική Κιθάρα-Τραγούδι), Αγγελική Αδαμοπούλου (Μπουζούκι).

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η "ΣΥΝΘΕΣΗ" ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΜ


Μια ομάδα κοριτσιών από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" βρέθηκε το Σάββατο 13 του μήνα στο κλειστό γυμναστήριο Μουδανιών για να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών του βόλεϋ του ΠΟΜ στον δύσκολο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή.

Τα κορίτσια σε ρυθμούς Latin και Hip-Hop ενθουσίασαν τον κόσμο και βοήθησαν ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα στην κερκίδα.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος όμως και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του ΠΟΜ και την έντονη υποστήριξη του κόσμου η Παναχαϊκή κατάφερε να κέρδισει τον αγώνα με 3-2 σετ.