Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΑΠΟ "ΕΛΠΙΔΑ" ΚΑΙ "ΣΤΟΡΓΗ" ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου το Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών ξεχείλισε από "Ελπίδα" και "Στοργή".
Τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ για 14η συνεχόμενη χρονιά έπαιξαν μουσική και χόρεψαν για τα παιδιά που δίνουν τη μάχη για ζωή. Τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.
Τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ για 14η συνεχόμενη χρονιά απέδειξαν ότι υπάρχει "Ελπίδα" και περίσσεμα "Στοργής" γιατί εδώ και καιρό προετοίμαζαν αυτή την υπέροχη παράσταση για να προσελκύσουν τον κόσμο ώστε να στηρίξει οικονομικά τους Συλλόγους "Ελπίδα" και "Στοργή" και τα κατάφεραν άριστα.
Μια όμορφη νύχτα, σ' ένα πολύ όμορφο αμφιθέατρο δίπλα στη θάλασσα, με έναν υπέροχο κόσμο στις κερκίδες του, τα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ υπερέβαλαν εαυτό και παρουσίασαν μια εξαιρετική δουλειά στέλνοντας  μηνύματα ανθρωπιάς, αισιοδοξίας και συμπαράστασης  στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Οι διοργανωτές, τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειές τους που τα στηρίζουν, οι χορηγοί, αυτοί που βοήθησαν και δεν ήταν λίγοι, και ο εκπληκτικός κόσμος που γέμισε το αμφιθέατρο, απέδειξαν ότι υπάρχει ανθρωπιά στον τόπο μας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους καθώς και στους δύο Συλλόγους "Ελπίδα" και "Στοργή" για το μεγάλο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας.
 Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί όλους τους παραπάνω και βάζει στόχο η 15η Συναυλία για την "Ελπίδα" και την "Στοργή" να είναι ακόμα καλύτερη.